Buscar este blog

martes, 4 de febrero de 2014

LA MODELO

PERROS Daneses arriba al MICROTEATRE
en Abril amb

LA MODELO

A la revista teatral Ukrania pròximament.

  Dramaturgia i direcció: Laura Sanchis.
Repartiment: Jèssica Martinez.  



LA MODELO 

La modelo intenta crear una sinèrgia entre diversos arts -el plàstic, l'audiovisual i el teatre- Es tracta d'una tragicomèdia bàrbara on una model tracta de controlar les seues emocions  en un concurs de pintura al natural. El projecte recull l'essència del nu i la nuesa des del punt de vista de l'espectador / pintor.

La model que posa nua i a la qual mai acabem de veure davant la seva total nuesa, emmascara amb les diferents posis tots els trets de la seva ànima, però el fred i el temps desvetllaran totes les seves fractures. Diversos pintors als quals vegem en una projecció mostren la seva passió per l'art i dibuixen les posis de la dona, com en les menines de Velázquez, l'espectador serà el receptor del parlament de la intèrpret i la projecció del quadre. A poc a poc, el temps va acabant i amb ell, els dibuixos, qui serà el vencedor, ningú ho sap, per què no funciona la calefacció, on està el catéring? Ningú respon, solament les colomes, aconseguiran tornar-la definitivament boja. El seu joc psicològic i la força del seu cos en decadència serà capaç de fer-nos  més d'un esborrany a l'ànima.

LA MODELO ha estat escollida per ser representada al Microteatre Valencia, el pròxim mes d'abril es sesió de tarda, de dimecres a divendres de 20:00 a 22:30 i dissabtes i diumenges de 19:00 a 21:30 hores amb sis passes diaris de 15 minuts.

La modelo es publicarà a la revista Ukrania anagnórisis teatral en la seua quarta tirada  pròximament.